Calibrator de presiune cu pompa incorporata GE Druck DPI 611

 

Druck DPI 611Un calibrator de presiune complet, cu pompa de presiune incorporata, capabil sa masoare semnal electric si sa alimenteze bucla de masura cu 24V, oferind toate avantajele lui Druck DPI 610/615, la jumatate din dimensiunile acestuia, dar de doua ori mai precis si mai usor de utilizat, prevazut cu valva interna de protectie la suprapresiune.


 

Precizie:

Masurare presiune: 0,0185% din scala

 

Domenii de masura:

-1..1 bar, -1..2 bar, -1..7bar, -1..10bar, -1..20 bar

 

Generare presiune:

Puteti genera presiune incepand cu 95% vacuum si pana la 20 bar pneumatic. Cu ajutorul pompei reproiectate complet, sistemul poate genera presiune de pana la 20 bar in timp ce tineti instrumentul intr-o mana.

De asemenea, este si foarte rapid. Puteti genera presiunea maxima de 20 bar in 30 de secunde, chiar cand aveti un furtun de 1 metru conectat.

 

 

 Alte specificatii:

Instrumentul este proiectat de catre liderul pietei in materie de calibratoare de presiune portabile, cu zeci de ani de experienta in materie si poate fi echipat cu conexiuni rapide de presiune, valva de protectie la suprapresiune inclusa, zeci de accesorii de conectare la instrumentele verificate, genti de transport, filtre pentru impuritati etc astfel incat operarea instrumentului sa se faca usor si in siguranta, fara intretinere.

Geanta DPI 611

 

Ataşamente:
Download-ează fișierul (DPI 611 datasheet V5.pdf)Brosura / Fila de catalog[Fila de catalog Druck DPI 611]2693 kB

 

Pentru mai multe detalii si demonstratii live, va rugam sa ne contactati:

Cerere de ofertă: (Formular automat de trimitere a unui email - Siteul nostru nu stocheaza datele dumneavoastra)Copia contine toate datele personale pe care le primim:


Tags: calibrator calibrator de presiune