Senzori si traductoare in constructie igienica

 

Siguranța alimentară este o prioritate de top în toate țările. În afară de exigența de precizie și fiabilitate, tehnologiile de măsurare utilizate în industria alimentară trebuie să satisfacă, de asemenea, reglementări stricte de igienă.

 

GHM Messtechnik este un furnizor complet în aceste domenii; s-a concentrat în mod special pe produsele destinate domeniului alimentar, al băuturilor și al industriei farmaceutice.
Prin unirea a patru companii, acum pot fi oferite soluții complete.

Reglementările germane privind igiena în domeniul alimentar sunt în vigoare de la sfârșitul anilor 1990, înlocuind reglementările de igiena individuale ale landurilor.
Igiena alimentară poate fi asigurată de producător doar în cazul în care tehnologia de măsurare utilizată în această industrie are, de asemenea, o construcție igienică și in deplină conformitate cu regulamentele în vigoare

 

Putem oferi senzori si traductoare pentru masurarea urmatoarelor marimi fizice si chimice: presiune, temperatura, nivel, conductivitate, pH, constanta dielectrica, debit etc

Ataşamente:
Download-ează fișierul (GHM_32S_Food_2015_RO.pdf)Brosura echipamente in constructie igienica[Brosura echipamente in constructie igienica]7416 kB

Regulile de baza pentru igiena controlului proceselor și a cerințelor asociate cu privire la tehnologia de măsurare trebuie, în esență, să respecte următoarele criterii:

  • Conceperea și forma constructivă a echipamentelor trebuie să se supună reglementarilor construcțiilor curate
  • Rugozitatea standard a suprafețelor: Ra < 0.8 μm
  • Curățarea echipamentelor să poată fi făcută conform CIP (curățare în loc) și SIP (sterilizare în loc)
  • Materialele care vin în contact cu mediul de lucru să fie în conformitate cu listele FDA și / sau 3A
  • Certificări în concordanță cu DIN 10204-2005
  • Aprobări în concordanță cu EHEDG sau/și 3A
  • Grad de protecție ridicat IP67 sau IP69K