images/Druck/Calibrator-de-presiune-druck-dpi610-dpi615.jpg

O gama larga de calibratoare de presiune de mare precizie, pentru mentenanta, calibrari si etalonari, cu incertitudine de top si comunicatie Smart cu traductoarele din teren. Imbunatatesc controlul ciclului de productie, micsoreaza tolerantele, asigurand pastrarea repetabilitatii productiei si rescand calitatea si productivitatea. Cu o excelenta stabilitate in timp, asigura un nivel crescut al preciziei pentru perioade indelungate.

 Normele de mediu si de calitate (IS0 9000) devin o parte integranta a proceselor de fabricatie din ziua de azi. Gama de calibratoare de presiune, multifunctionale si de temperatura, produse de GE Druck (parte a GE Measure & Control Solutions) usureaza implementarea acestor norme, permitand personalului de mentenanta si metrologie respectarea facila a procedurilor. Inregistrarile rezultate in urma activitatilor cu aceste echipamente pot fi arhivate usor si fara posibilitatea aparatiei unor erori.

 

Calibrator de presiune cu pompa incorporata Druck DPI 611

dpi-611-mic

Un calibrator de presiune complet, cu pompa de presiune incorporata, capabil sa masoare semnal electric si sa alimenteze bucla de masura cu 24V, oferind toate avantajele lui Druck DPI 610/615, la jumatate din dimensiunile acestuia, dar de doua ori mai precis si mai usor de utilizat, prevazut cu valva interna de protectie la suprapresiune

Calibrator de presiune hidraulica cu pompa integrata Druck DPI 612-HFP

Calibrator de presiune hidraulic DPI-612-hflexpro-mic

Un calibrator de presiune hidraulica cu pompa incorporata Druck DPI 612 hFlexPro, pentru presiuni de pana la 1000 bar
Măsoară prin intermediul modulelor de presiune interschimbabile şi afişează prin intermediul ecranului tactil, presiunea hidraulica generată de instrument, cu o precizie începând de la 0.005% din domeniu.

Manometru si termometru etalon digital Druck DPI 705E

dpi705e

Un indicator manometru portabil etalon de presiune și temperatură . Acesta oferă toată comoditatea seriei de indicatori de presiune Druck DPI 705 extrem de apreciate, cu performanțe îmbunătățite semnificativ.

Calibrator de presiune pneumatica cu pompa integrata Druck DPI 612 pFlex

calibrator de presiune Druck dpi-612-pfx-mic

Un calibrator de presiune pneumatica cu pompa incorporata Druck DPI 612 pFlex, pentru presiuni de pana la 20 bar
Măsoară prin intermediul modulelor de presiune interschimbabile şi afişează prin intermediul ecranului tactil, presiunea pneumatica sau vidul generate de instrument, cu o precizie începând de la 0.005% din domeniu.

Manometru digital etalon Druck DPI 104

Un manometru digital etalon, cu clasa de precizie 0,05% din scala, incluzand deriva pe un an de zile si influenta temperaturii exterioare atunci cand este folosit intre -10 si 50 de grade C

Calibrator de presiune pneumatica cu pompa integrata Druck DPI 612 pFlexPro

calibrator de presiune pneumatica Druck DPI 612

Un calibrator de presiune pneumatica cu pompa incorporata Druck DPI 612 pFlexPro, pentru presiuni de pana la 100 bar
Măsoară prin intermediul modulelor de presiune interschimbabile şi afişează prin intermediul ecranului tactil, presiunea pneumatica sau vidul generate de instrument, cu o precizie începând de la 0.005% din domeniu.