Pompele de mana sunt o componenta esentiala a activitatilor de calibrare din domeniul metrologiei iar calitatea acestora influenteaza dramatic posibilitatea de a genera presiune in manometre, senzori de presiune sau valve de protectie la supra-presiune. Pompele de mana produse de GE Druck sunt proiectate pentru usurinta in utilizare si durabilitate. Exista o gama larga de modele pentru o gama larga de aplicatii, de la generare de joasa presiune pana la generare de presiune hidraulica de valoare mare. Optiunile de adaptare si furtune simplifica procesul de calibrare, reducand pierderile de presiune si crescand siguranta in exploatare. Se pot livra in valize de transport, formand truse de test usor de carat.

Pompa multifunctionala Druck PV 411, hidraulica si pneumatica

 

PV 411A este o pompa de mana pentru verificare manometre si traductoare de presiune, ce poate genera atat presiune cat si vacuum, oferind functionalitate neintalnita pana acum intr-un dispozitiv similar.

Inlocuieste functionalitatea a 4 pompe conventionale: generare vacuum, generare presiune pneumatica de ordinul mbar, generare presiune pneumatica pana la 40 bar si  generare presiune hidraulica pana la 700 bar

Pompa pneumatica Druck PV211

PV 211 este o pompa pneumatica de mana, usoara, ce poate genera atat vacuum cat si presiuni de pana la 40 bar.

Pompa hidraulica Druck PV212

PV 212 este o pompa hidraulica portabila, usoara, ce poate genera presiune de pana la 1000bar. Este o scula ideala pentru calibrarea traductoarelor de presiune, a presostatelor si a manometrelor.