Dedicate mentenantei, testarilor de zi cu zi, service-ului si calibrarilor.

Gama de instrumente GE Druck, distribuita in Romania de TXP Advisers, cuprinde instrumente pentru masurarea marimilor electrice si indicatoare de presiune, usor de folosit si esentiale pentru orice tehnician.

  • Excelent raport calitate/pret
  • Presiune (incluzand testare de etanseitate), marimi electrice, frecventa
  • Meniu simplu de operat
  • Compact, solid si independent

Manometru si termometru etalon digital Druck DPI 705E

dpi705e

Un indicator manometru portabil etalon de presiune și temperatură . Acesta oferă toată comoditatea seriei de indicatori de presiune Druck DPI 705 extrem de apreciate, cu performanțe îmbunătățite semnificativ.

Manometru digital etalon Druck DPI 705

Compact, robust si usor, este destinat operarii cu o singura mana, oferind o serie de caracteristici esentiale activitatilor de mentenanta si depanare.

Manometru digital etalon Druck DPI 104

Un manometru digital etalon, cu clasa de precizie 0,05% din scala, incluzand deriva pe un an de zile si influenta temperaturii exterioare atunci cand este folosit intre -10 si 50 de grade C

Calibrator de bucla de curent Druck UPS III

Masurand doar 77x129x24mm si cantarind doar 275 de grame, UPS III este un instrument ce intra confortabil in buzunarul sau palma oricarui tehnician, permitandu-i acestuia sa genereze sau sa masoare oricand curent intr-o sau dintr-o bucla de 0-24mA, cu sau fara alimentarea acesteia cu 24V

Manometru digital cu data logger Additel 680

Manometru digital Additel 680

Un manometru digital etalon / data logger de ultima generatie, ofera o solutie precisa si economica pentru o gama larga de aplicatii de presiune. Stocheaza date de presiune si temperatura in memoria interna sau le poate afisa pe un PC prin comunicatie wireless.