Debitmetru ultrasonic portabil Fuji Portaflow C

 fsc e

Capteurs US web

 

In functie de senzorul folosit, este posibil sa se masoare un debit într-o teava metalica sau de plastic cu diametrul de la 13 la 6000mm.

Se pot măsura bi-direcţional viteze de curgere de la -32 la  32 m / s. Precizia de măsură este de ± 1% din scala şi timpul de răspuns este mai mic de 1 secundă.

 

Pentru a se adapta la fiecare tip de măsurare a debitului de lichid, PORTAFLOW-C este prevazut cu un algoritm de compensare a variaţiilor de temperatură şi presiune prin măsurarea vitezei sunetului. Un algoritm anti-bule (ABM) permite efectuarea măsurarii, în ciuda unui mediu perturbat (bule sau particule în suspensie în lichid).
 

Clamp En Montajul exterior al senzorilor permite o instalare uşoară pe țeava, fara gaurire sau tăiere, fara intreruperea curgerii, usor de intretinut (fara piese in miscare), nici o pierdere de presiune, fără riscul de scurgeri şi al coroziunii senzorilor (nici un contact cu lichidul).

Un ecran LCD grafic mare, un set de meniuri pop-up şi un număr redus de taste fac din acest aparat un instrument simplu, puternic şi prietenos foarte apreciat de către fiecare persoană care doreşte să facă o măsură punctuală de debit. Afisar debitmetru ultrasonic

Card SD debitmetru ultrasonic În plus faţă de afişarea de debit şi de totalizare, PORTAFLOW-C ™ oferă, de asemenea funcţii de arhivare a datelor (stocate pe un card de memorie SD), grafic de afişare a valorii măsurate şi a undei de sunet rezultat, şi de stocare în memoria de 1 la 20 de configuraţii.

Functia de măsură a cantității de căldură calculează cantitatea de căldură primită şi trimisă, cu lichid (apă), în răcire şi încălzire. Două intrari 4-20mA sunt disponibile pentru măsurători de temperatură. Cantitățile de căldură consumate pot fi afişate şi salvate pe cardul de memorie SD.
Calcul caldura debitmetru ultrasonic
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Portul USB este folosit pentru a conecta un PC. Software-ul prietenos de pe PC permite încărcarea de setari, salvarea şi de încărcarea tuturor parametrilor pe convertor. Acesta permite, de asemenea, citirea şi salvarea pe PC-ul de fişiere cu inregistrari (prin functia data-logger).
 
Software debitmetru ultrasonic

 

 

Aplicatie Lichid uniform  în care undele ultrasonice pot fi
propagate: apa, apă caldă, apă distilată, alcool, lapte, etanol, etc
SD card de memorie Pe acesta poate fi salvat de aproape un an de date (256 MB)
Ţeavă cu diametrul interior de la 13mm la φ6000mm (în funcţie de senzor) Comunicatie Seriala Transmisie de date (date stocate pe un card de memorie SD, cum ar fi valoarea instantanee, valoarea totală, etc)
• Portul USB este folosit
• Distanţa de transmisie: 3 m max.
Temperatura fluidului de la -40 la 200 ° C (în funcţie de detector)
Viteza de curgere  De la 0 la ± 32m / s (± 0.3m / s min.) Funcţie Filtru variabil: constantă de timp în domeniul de 0 - 100 sec
• afişare valoare instantanee (10 cifre) Diverse unitati de masura de debit selectabile
• afişare valoare totală (10 cifre) Diverse unitati de masura de debit selectabile
• Calcul cantitatea de căldură consumată
• Auto diagnostic
• memorie flash (parametri de măsurare pentru ţevi, lichid, senzor, etc)
• Un număr de site-uri inregistrate: 32
• Reglarea punctului de zero (Set la zero / Clear disponibil)
• Măsurare bi-directionala a debitului

Precizia de măsurare ± 1,0% din rata (în funcţie de viteza de curgere)
Timpul de răspuns 1 sec.
Cale Metoda de timp de tranzit (1 Path)
Afişa  Color, grafic, LCD cu lumina din spate
ieşire analogică de semnal 4 la 20mA DC (1 punct)
Analog de intrare de semnal 4 la 20mA DC / DC de la 1 la 5V (2 puncte)
Tensiunea de alimentare Baterie inclusă (în stare încărcată complet, 12
de ore de funcţionare continuă este posibilă.)
Protectie mecanica Rezistent la apă (IP64)
Dimensiune 210X120X65mm (fără imprimantă) Opţiune

• Cu imprimanta:  imprimare periodică de date 
• profilul vitezei de curgere (metoda: puls Doppler)

Greutate Aproximativ 1 kg

 

Cerere de ofertă: (Formular automat de trimitere a unui email - Siteul nostru nu stocheaza datele dumneavoastra)Copia contine toate datele personale pe care le primim:


Tags: debitmetru debitmetru portabil