Configurati-va singur varianta de traductor de presiune UNIK 5000!


Accesand link-ul https://www.gemeasurement.com/microsites/unik-5000/index.html se deschide o pagina interactiva, care permite utilizatorului sa-si construiasca un traductor de presiune pe baza datelor proprii din proiect.

Un meniu simplu si prietenos solicita, pe rand, datele relevante necesare:

Unitati de masura (in toate sistemele de unitati) , domeniul de masura (origine si cap de scala), referinta de presiune (relativa, absoluta sau barometrica, diferentiala, etc). Apoi se defineste modul de conectare electrica (cu cablu, cu mufa, diverse variante si materiale) si tipul de semnal de iesire si mod de alimentare (mA, mV, V, / 2, 3, 4 fire etc).

Se solicita in continuare incadrarea in limitele temperaturii de functionare conform cu datele din proces. Urmeaza sa se stabileasca in acelasi mod, precizia de masura presiune necesara, 0,2%, 0,1% sau 0,04%, conditiile de calibrare, conexiunea la presiune, dintr-o gama foarte larga de optiuni, certificari pentru conditiile de functionare conform cu normele de aplicat.

In fiecare moment, utilizatorul este avizat asupra semnificatiei fiecarui parametruu solicitat si conditiile de aplicare a fiecarei optiuni, poate deschide un meniu de ajutor, pentru a avea explicatii complete. La fiecare pas avansat, optiunile oferite sunt cele care sunt compatibile cu configuratia rezultata pana la pasul anterior. In cazul in care se alege o optiune inadecvata, apare un mesaj de atentionare si nu se permite avansul la pasul urmator, pana cand nu se corecteaza optiunea.

In final, se obtine un desen schematic al traductorului in care se evidentiaza partile componente si, cel mai important, se genereaza un cod de comanda corect, gata de a fi trimis spre fabricant.

Programul poate fi parcurs fara restrictie la pasii anteriori, putand fi reluat de un numar indefinit de ori, pana cand se obtine versiunea convenabila.

 

Codul rezultat poate fi copiat si transferat direct in text comanda, evitand astfel orice eroare de transcriere.

Aceasta metoda de configurare a codului de comanda garanteaza ca produsul este disponibil, poate fi produs asa cum a fost definit si elimina orice eroare de interpretare a filei de catalog. Prin acest program nu vor fi generate niciodata coduri de comanda imposibile!

 

Gasiti fila de catalog a seriei de traductoare de presiune Druck UNIK 5000: aici

Gasiti mai multe detalii despre senzorii de presiune Druck pe siteul nostru: aici

 

Cerere de ofertă: (Formular automat de trimitere a unui email - Siteul nostru nu stocheaza datele dumneavoastra)











Copia contine toate datele personale pe care le primim: