Manometre industriale ITEC

Manometrul industrial cu element elastic este dispozitivul care nu lipseste din nicio instalatie care lucreaza cu fluide sub presiune, fiind elementul primar de masura care da imediat informatia despre functionarea instalatiei, nefiind conditionat de existenta unui sistem de masurare electric si in absenta unei surse electrice de alimentare. TXP ofera  ofera un program complet de manometre industriale cu element elastic, pentru toate tipurile de aplicatii actuale, produse de firma ITEC.

 


Domeniile de masura a presiunii relative sunt cuprinse intre 6 mbar si 1600 bari inclusiv vacuum.

Dimensiunea cadranului de la 40 mm la 150 mm sau chiar 200 sau 250 mm pentru manometrele utilizate ca etalon (clasa 0,25  sau 0,1).

Conexiunea la proces poate fi cu diverse filete BSP (G) sau NPT, sau cu flansa si separator de mediu, inclusiv conexiuni speciale, alimentare sau farma.

Manometre diferentiale pentru presiune de linie joasa (250 mbar) sau pentru presiune de linie mare 100 bar (optional 250 bar) sunt construite in tehnologia dubla diafragma, astfel incat rezista la aplicarea unilaterala a presiunii de linie fara a se distruge.

Ca acesorii se livreaza robineti manifold pentru separare si purjare, adaptoare, protectii la vibratie, protectie la socuri de presiune, sifoane. Alte optini:pointer si variante cu semnalizare electrica.

Mateialele folosite pot fi cupruberiliu sau otelinox. Sunt fabricate versiuni uscate sau cu lichid. De asemenea, exista versiuni de manometre industriale cu glicerina.

 

Mai multe detalii puteti gasi pe pagina noastra de web.  

 

Cerere de ofertă: (Formular automat de trimitere a unui email - Siteul nostru nu stocheaza datele dumneavoastra)Copia contine toate datele personale pe care le primim: